За Нас

Но защо?

 

Защото без тези и много други критично важни умения младите хора няма да бъдат подготвени за вълнуващото, но и все по-несигурно бъдеще, което ги очаква.

Ако не ги научим да мислят, да комуникират, да работят с другите, за да решават проблемите си днес, защо мислим, че ще да могат да решават проблемите на света утре?

А, между другото, знаете ли колко процента от българските ученици имат добри умения за решаване на проблеми и работа в екипа? Отговорът е тук – ама направо не е за разправяне…

Михаил Стефанов

Създател, България

Стивън Монтгомъри

Режисьор, Великобритания

Пита – Ан Смол

Образователен съветник, Южна Африка

Крис Захариев

Видеоконсултант, България

Грант Смол

Съветник онлайн платформа, Южна Африка

Николай Николов

Разработка онлайн платформа, Пловдив, България

Деница Дженкова

Дизайн онлайн платформа

Кристин Ликаса

Дизайн лого и идентичност

buton copy join

ДА СЪЗДАВАШ МИНИ МАШИНИ

Всичко започва в един светъл пролетен ден през 2017 г., на една голяма конференция за образование в София. Там Мишо Стефанов чува, че един от най-големите проблеми на българското образование (линк към ПРОБЛЕМЪТ) е, че не развива в децата ключови умения за бъдещето. И веднага разбира, че той а) може и б) трябва да направи нещо по въпроса.

Така се ражда идеята за Мини Машини, която се реализира първоначално като канал в Youtube и Facebook. След успеха на първите няколко епизода и огромната обратна връзка от цяла България колко необходимо е това, Мишо осъзнава, че може и трябва да направи повече.

Събира легендарен международен отбор от специалисти, с който разработват концепцията за иновативна онлайн платформа и цялостно образователно решение с името Академия Мини Машини.

подкрепям бутон