Събития

Обучения

В конферентни и спортни зали, в библиотеки, в галерии, в кина и театри – в цяла България учим младите хора как да мислят, да раждат идеи, да общуват ефективно и да решават конфликти, да разказват истории, да презентират вдъхновяващо, да решават проблеми, да работят в екип и всичко друго, което истинските Мини Машини могат. С удоволствие ще организираме обучение и във вашия град – само ни поканете!

ММ BootCampZ

Къде се раждат истинските Мини Машини? Ние ще ви кажем – на най-интензивните тренировъчни лагери, които можете да си представите – нашите MM BootCampZ. Независимо дали се включите в ударните уикенд лагери, или се престрашите за летните ни луди преживявания от цяла седмица, чака ви нещо, което не можете да си представите. Искате повече информация за лагерите – свържете се с нас!

Поканете говорител

Организирате събитие, насочено към млади хора, и искате нещо хем полезно, хем те да не умрат от скука, а да си тръгнат надъхани? Поканете говорител от Мини Машини, затегнете здраво коланите и поръчайте двойно количество обяд, защото на никой няма да му се тръгва от там. Пишете ни тук!