Включи се

Промяната, която искаме да видим, винаги започва от нас самите. Без значение дали си ученик, родител, учител или бизнес човек, има какво да направиш, за да ни помогнеш да подобрим българското образование и да вдъхновим хиляди деца и младежи да станат Мини Машини.

Имаме нужда от посланици като теб! Ако вярваш в това, което правим, накарай всичките си приятели, (съ)ученици или децата си и техните приятели да се запишат и да завършат уроците в безплатната ни онлайн платформа.
И още: следи ни и споделяй с приятелите си на живо и в социалните мрежи за нашите събития и всички други дивотии, които правим.

Имаш около себе си млади хора, които обичат да мислят, да правят яки неща и да променят средата около себе си? Чудесно! Събери ги и създайте свой собствен Мини Машини отбор, група или както там искате да го кръстите, и после ни пишете, за да ви включим в кампаниите и инициативите, които правим в цялата страна.

Трябва да помогнем на възможно най-много деца да придобият умения за успех в бъдещето! Включи се в борбата и организирай Мини Машини събитие в своето училище и град, а после ни покани да участваме!

Работиш (или познаваш някой, който работи) в компания, която иска да подкрепя иновативни решения на образователни проблеми? Организирай среща с екипа на компанията, на която да представим Мини Машини. Така с твоя помощ ще открием нови партньори, с чиято подкрепа ще вдъхновим още повече деца и младежи да развият уменията, необходими за успешното им бъдеще.

Ако искрено вярваш, че това, което правим, е смислено – подкрепи ни и финансово. Всяко дарение, дори и най-малкото, дава възможност на нашия екип да създава още иновативно образователно съдържание и да достига още деца, за да ги подготвя да решават проблемите на бъдещето.