За училища

Untitled-1

Обучения на учители

Обучаваме екипи учители от цялата страна на комуникационни и презентационни умения, реализираме практически работилници и семинари за интегриране в учебния процес на развиване на ключови умения като критично мислене, умения за публично говорене, работа в екип, изграждане на личностни умения и т.н. Всичко, което е необходимо, за да обучим екипа и на вашето училище, е да ни пишете.

events icon

Учебни програми

Искате да задълбочите знанията и подобрите уменията на бъдещето на вашите ученици, но образователният ви екип е твърде натоварен? Няма проблем – можем да планираме заедно и да реализираме разнообразни образователни програми директно с вашите ученици, в които да се фокусираме върху развиване на избраните от вас умения чрез голям набор от интерактивни формати (игри и състезателни форми, събития, проектни обучения, създаване на видео съдържание и много други). Ако имате идеи или пък искате повече информация – не се колебайте да се свържете с нас.

5 idei

Лекции и презентации

Организирате училищно събитие, на което искате интересен и вдъхновяващ говорител? Ние сме на линия – поканете Мини Машини презентатор, за да стане събитието ви наистина незабравимо. И още нещо – нашият говорител не само ще пристигне с гръм и трясък, но и с готовност ще ви помогне с идеи как събитието да стане още по-добро. Затова не се колебайте, а ни пишете!